Un país dolç. Una història de la fruita a Catalunya

//Un país dolç. Una història de la fruita a Catalunya

Un país dolç. Una història de la fruita a Catalunya

Pròleg de Francesc Canosa Farran - Fotografies aèries de Carles Rabadà

Les històries de vida de 14 protagonistes de generacions diverses que han escollit amb passió i professionalitat dedicar-se al món de la fruita.
Un viatge arreu de Catalunya, amb fotografies espectaculars i unes històries molt personals.

El món rural del nostre país no és un quadre bucòlic. La fruita dolça és un sector professional, competititu, canviant, incert i estressant. Els productors, pagesos, empresaris... en són els principals actors. Homes i dones que en aquest llibre ens parlen de somnis, records, pedregades, pors, tractors, aigua, colors, varietats, vendes, esperances, palots, pèrdues, quilos, camions i passions.

Una història feta de pedaços, una fotografia del sector que ens acosta d’una manera franca i personal a una realitat poc coneguda però que tot tenim a la boca.

Els protagonistes són:

· Francesc Torres Rosell. Torrelameu, la Noguera
· Josep Cabré Clariana. Alpicat, el Segrià
· Francesc Todó Lleixà. Benissanet, la Ribera d’Ebre
· Eva Costal Garcia. Jafre, el Baix Empordà
· Vicente Yepes Vargas. Alcarràs, el Segrià
· Antonio Ecarp Tomàs. Alcarràs, el Segrià
· Roderic Cedó Perpinyà i David Manero Jornet. Tivissa, la Ribera d’Ebre
· Casimir Llorens Llorens. Sant Vicenç dels Horts, el Baix Llobregat
· Anna Paüls Solans. Corbins, el Segrià
· Llorenç Frigols Vidal. Palau Sator, el Baix Empordà
· Montse Baró Vilà. Albatàrrec, el Segrià
· Francesc Argilés. Mollerussa, el Pla d’Urgell
· Joel Castañé Daniel. Bellvís, el Pla d’Urgell

El llibre s’acompanya de fotografies dels protagonites i d’imatges espectaculars dels camps de conreu fetes amb dron per Carles Rabadà.

Nota de premsa

Un país dolç. Una història de la fruita a Catalunya

20,00 I.V.A inclòs

160 pàgines

Enquadernació rústica amb solapes

ISBN: 978-84-125024-3-5

PVP: 20 euros

Publicació: Novembre de 2022

Llegeix un tast del llibre

Categoria:

Descripció

Pròleg de Francesc Canosa Farran – Fotografies aèries de Carles Rabadà

Les històries de vida de 14 protagonistes de generacions diverses que han escollit amb passió i professionalitat dedicar-se al món de la fruita.
Un viatge arreu de Catalunya, amb fotografies espectaculars i unes històries molt personals.

El món rural del nostre país no és un quadre bucòlic. La fruita dolça és un sector professional, competititu, canviant, incert i estressant. Els productors, pagesos, empresaris… en són els principals actors. Homes i dones que en aquest llibre ens parlen de somnis, records, pedregades, pors, tractors, aigua, colors, varietats, vendes, esperances, palots, pèrdues, quilos, camions i passions.

Una història feta de pedaços, una fotografia del sector que ens acosta d’una manera franca i personal a una realitat poc coneguda però que tot tenim a la boca.

Els protagonistes són:

· Francesc Torres Rosell. Torrelameu, la Noguera
· Josep Cabré Clariana. Alpicat, el Segrià
· Francesc Todó Lleixà. Benissanet, la Ribera d’Ebre
· Eva Costal Garcia. Jafre, el Baix Empordà
· Vicente Yepes Vargas. Alcarràs, el Segrià
· Antonio Ecarp Tomàs. Alcarràs, el Segrià
· Roderic Cedó Perpinyà i David Manero Jornet. Tivissa, la Ribera d’Ebre
· Casimir Llorens Llorens. Sant Vicenç dels Horts, el Baix Llobregat
· Anna Paüls Solans. Corbins, el Segrià
· Llorenç Frigols Vidal. Palau Sator, el Baix Empordà
· Montse Baró Vilà. Albatàrrec, el Segrià
· Francesc Argilés. Mollerussa, el Pla d’Urgell
· Joel Castañé Daniel. Bellvís, el Pla d’Urgell

El llibre s’acompanya de fotografies dels protagonites i d’imatges espectaculars dels camps de conreu fetes amb dron per Carles Rabadà.

Nota de premsa

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Un país dolç. Una història de la fruita a Catalunya”

L'adreça electrònica no es publicarà.

17 − 11 =

També us recomanem…

Un pais dolc una historia de la fruita a catalunya